Søger du en erfaren murer i Roskilde?

Murermester Iversen er den erfarne murer i Roskilde og dit oplagte valg til alle typer mureropgaver. Vi er far og søn, der har slået os sammen i et solidt firma med fokus på håndværksmæssig kvalitet. Tilsammen råder vi over en årelang erfaring som murer i Roskilde, og derfor er vi i stand til at løse stort set alle typer opgaver inden for murerfaget.

Ingen opgave er for stor og ingen for lille. Vi kan klare alle slags mureropgaver uanset omfang. Som murer i Roskilde har vi et stort og godt netværk til mange håndværkere – også inden for andre brancher – og derfor kan vi uden problemer byde ind med gode tilbud på totalentrepriser.

Vi er kendt på Midtsjælland som den pålidelige murer i Roskilde. Det skyldes, at vi altid lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde og overholder alle bygningsmæssige forskrifter til punkt og prikke. Som passionerede håndværkere sætter vi en stor ære i altid at levere et stykke veludført arbejde, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor kan vi glæde os over en stor og tilfreds kundekreds, der anbefaler os videre til andre som den pålidelige murer i Roskilde.

Altid gode priser fra din murer i Roskilde

Rent prismæssigt vil du blive glædeligt overrasket over vores lave priser på murerarbejde. Vores gode prisniveau skyldes, at vi ikke har store udgifter til lagerbygninger, og vi klarer firmadriften uden udgift til kontorpersonale. Derfor er vores priser konkurrencedygtige, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få et helt uforpligtende tilbud på din mureropgave. Du kan få en overslagspris, eller vi kan give dig et tilbud på timebasis. Alle vores tilbud afgives skriftligt, og vi lever naturligvis altid op til afgivne tilbud.

Vi øser gerne af vores erfaring og kommer med ideoplæg og input til, hvilke murerløsninger, der med fordel vil kunne benyttes i din situation. Kontakt allerede din pålidelige murer i Roskilde i dag

Læs mere om:

Fuger i murværk,

Støbning af gulv