Murer Iversen firmabil

Om Murer Iversen

Jan & Mark Iversen

Vi er 2 enkelmandsfirmaer i tæt samarbejde, bestående af far og søn – Jan og Mark Iversen. Vi har mange års erfaring inde for murerfaget, og derfor udfører stort set alle former for murerarbejde – intet er for stort eller småt. Vi går meget op i kvalitet, og overholder altid alle foreskrifter. Der sættes en ære i veludført arbejde, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvilket gør at vores kunder er tilfredse, og gerne anbefaler os til andre.

Hvorfor os?

Godt håndværk til den rigtige pris. Gennem årene har vi fået skabt et godt netværk med andre håndværkere inden for alle fag, så totalløsninger er intet problem. Desuden er der ingen store omkostninger til dyre lagerbygninger eller kontor personale, samt ekstra tillæg på firmabil. Så derfor er vi altid parat med en konkurrencedygtig pris. Du er velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud, og hører mere om hvad vi kan tilbyde i din situation.

Priser

Dette kan evt. være som overslagspris eller på timebasis. Tilbud afgives skriftligt og vi står naturligvis altid inde for at disse overholdes.

Vores timepris er DKK 425,- ex. moms. Vi har intet servicebil tillæg.