Flisemurer – et håndværk med traditioner

Flotte fliser, smukke klinker og dekorative mosaikker. En flisemurer udfører et ældgammelt håndværk, der altid har været højt værdsat. En flisemurer skal samtidig have stor akkuratesse og evne til at tænke kreativt. Alle disse kompetencer finder du hos Murermester Iversen. Vi har den store ekspertise som flisemurer.
Murermester Iversen har mange års erfaring som flisemurer med badeværelsesprojekter og kender alle bygningskravene til vådrum, så vi kan stå inde for det arbejde, vi udfører på dit badeværelse. Vi er altid opdateret med de gældende lovkrav og udfører kun vådrumssikring, der opfylder alle krav. Vi udfører både nye badeværelser samt reparation og opfriskning af samme.
Murermester Iversen udfører naturligvis også flisegulve, flotte flisevægge og spændende mosaikker i kreative mønstre. Som flisemurer har vi i tidens løb udført mange forskellige dekorative fliseopgaver. Den største er de 3500 m2 gulve i City 2/Magasin samt den indbydende nedgang til metroen ved Magasin på Kgs.Nytorv.

Få gode råd af din flisemurer

Ring endelig og hør hvad vi kan tilbyde. Måske går du med planer om at renovere dit eksisterende baderum? Eller du står over for at skulle bygge nyt? Så kan vi inspirere dig med gode ideer og selvfølgelig stå for udførelsen i praksis. Lad os aftale et møde, hvor vi gennemgår dine forventninger og dine behov for nyt badeværelse. Vi er professionelle og veluddannede murere, og derfor kan du både forvente og forlange en høj faglig standard, når du overlader dit badeværelsesprojekt til os. Murermester Iversen lægger vægt på detaljerne, ikke mindst i flisearbejdet, hvor vi altid lægger fliserne, så mønstret følger rummets øvrige struktur, og du vil altid finde fuger i den rigtige farve og bredde. Og stadigvæk kan du glæde dig over en lav badeværelsespris. Kontakt din flisemurer allerede i dag.

 

Læs mere om:

Murerarbejde Frederiksberg og Gentofte

Murerarbejde Greve, Hvidovre, Amager