Søger du en faglig dygtig murer i Smørum?

Renovering og lægning af nyt tag, nybygninger, tilbygninger, flisearbejde, reparation af mure med nye fuger? Velkommen til din murer i Smørum uanset hvor du bor. Murer-Iversen.dk har årelang erfaring med det hele og giver dig gerne et dugfrisk tilbud med priser, hvor alle kan være med og glæde sig.

Vi har base i Roskilde men kommer gerne overalt i Hovedstadsområdet samt det meste af Sjælland, og det vel og mærket uden fordyrende kørselstillæg eller andre former for tillæg. Vi tilbyder en fast lav timepris – ærligt og gennemsigtigt for alle kunder. Ring til os og lad os få en indledende snak om dit projekt, din murer i Smørum er altid parat med hjælp og saglig information – og for os er intet projekt for lille eller for stort.

Velkommen til din murer i Smørum – Murermeter Iversen

Går du med planer om at bygge nyt, bygge til, renovere dit badeværelse – eller måske reparere dit murværk med flotte nye fuger?

Uanset hvilke planer du har så kontakt din murer i Smørum – Murermeter Iversen, vi har erfaring med alt inden for murerfaget, vi er yderst kvalitetsbevidste og omhyggelige, samtidig med, at vi tillige er prisbillige.

Gør Murer-Iversen.dk til din fremtidige murer i Smørum, du vil med garanti ikke fortryde det. Vi leverer altid færdigt kvalitetsarbejde til tiden uden slinger i valsen og har på denne baggrund gennem årene skabt os en fast stor kundekreds, der gerne anbefaler os til andre som murer i Smørum eller andre steder på Sjælland.