Behov for en murer i Ølstykke?

Murermester Iversen, murer i Ølstykke, er egentlig 2 enkeltmands firmaer, der fungerer i et meget tæt samarbejde, og som indehaves af far og søn – murermestrene Jan og Mark Iversen. Begge har mange års erfaring inden for murerfaget og er derfor i stand til at kunne tilbyde stort set alle former for murerarbejde. For os gælder det, at intet er for stort eller småt. Vi prioriterer begge i allerhøjeste grad kvalitet og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Omhyggelighed og færdigt arbejde til tiden er vigtigt for os, og vi overholder til enhver tid alle forskrifter og regler, både de skrevne og de uskrevne hvilket gør, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og gerne anbefaler os til andre.

Vi har base i Roskilde men løser i samarbejde opgaver overalt i det storkøbenhavnske område samt store dele af Sjælland, blandt andet også som murer i Ølstykke og Smørum.

Murermester Iversen – murer i Ølstykke, Smørum og Roskilde.

Godt håndværk til den rigtige pris er vel alle bygherrers ønskemål?

Gennem mange år har Murermester Iversen skabt et godt og velfungerende netværk i samarbejde med andre pålidelige og dygtige håndværkere inden for alle fag, så totalløsninger klarer vi lige så smidigt, som vi eksempelvis totalrenoverer dit badeværelse. Vi har ingen store omkostninger til dyre lagerbygninger eller til kontor med personale, ligesom vi ikke tillemper ekstra kørselstillæg af nogen art. Derfor kan vi altid tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser.