Vi har erfaring med støbning af gulv til en god pris

Murermester Iversen klarer støbning af gulv for både private og for erhvervslivet. Vi mestrer hele håndværket inden for støbning af betongulve – såvel ude som inde – og lægger gulve i privatboliger, erhvervsbygninger, garager og kældre.

Har du planer om støbning af gulv til en god pris i din bolig eller virksomhed? Det er lige en opgave for os. Vi har som et rutineret murerfirma meget stor erfaring i at støbe betongulve i private boliger og virksomheder, og vi giver naturligvis gerne et uforbindende tilbud på din støbeopgave, uanset omfang. Vi er et far/søn firma, der har et stort netværk af samarbejdspartnere i murerbranchen, så vi kan sammensætte et stærkt team til alle lejligheder, hvis det drejer sig om støbning af større gulvarealer – eksempelvis i fabrikshaller osv. Uanset opgavens omfang kan vi levere professionel støbning af gulv til en fordelagtig pris.

Teknikken bag professionel støbning

Ved støbning af gulv til en attraktiv pris er der tænkt på alt. Et betongulv består typisk af et slidlag, et betonlag, en dampspærre og et varmeisolerende og kapilarbrydende lag. Det kapilarbrydende lag forhindrer fugten i at trænge op i gulvkonstruktonen og er typisk omkring 15 cm tykt. Dette lag kan kombineres med et varmeisolerende lag. Det gøres ved at anvende løse letklinker. Man kan også anvende plader af polstyrol. Dampspærren forhindrer ligeledes fugt og den radioaktive gasart radon i at kunne trænge ind i din bolig. Det er et krav i Bygningsreglementet, at gulvkonstruktioner skal udføres lufttæt. Vi sørger for, at du får den helt rigtige støbning af gulv til den helt rigtige pris.

I garager og udhuse undlader man typisk varmeisolering, og man kan også undlade slidlaget og i stedet glitte overfladen. Ved lægning af udendørs gulve er et enkelt lag beton tilstrækkeligt. Hvad gulve i krybekældre angår, udfører vi dem som regel i et enkelt lag beton – det såkaldte klaplag. Uanset hvilken type støbt gulv du har brug for, vil vi kunne klare opgaven. Ring til os i dag for at høre mere om støbning af gulv til en god pris.

Læs også

flisemurer,

Murerarbejde frederiksberg og gentofte